Societat

La Jove Orquestra de les Comarques Gironines comparteix el seu repertori en el Trueta

Components de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines (JOCG) van compartir durant la tarda de dijous diverses peces reconegudes del repertori clàssic amb els pacients ingressats, els seus familiars, i els professionals del centre. Els integrants de l’orquestra, repartits en diferents grups, van tocar simultàniament al vestíbul, medicina interna (planta 8a A), pediatria i hemodiàlisi.

La iniciativa, que s’emmarca dins de l’estada anual que organitza la JOCG a l’Auditori de Girona i que culminarà amb el concert programat per aquest dissabte 20 de juliol al mateix recinte, va permetre escoltar peces de compositors emblemàtics de la música clàssica com Mozart (Serenata per a cordes), Gustav Holst (Brook Green Suite) o Pietro Mascagni (Cavalleria Rusticana). A la vegada, van combinar-les amb versions d’obres més contemporànies adaptades a l’estil clàssic, com ’La vie en rose’, d’Edith Piaf i el ’Viva la Vida’, de Coldplay.

La visita dels componens de la JOCG s’emmarca dins de les diverses iniciatives d’humanització que es desenvolupen al Trueta amb l’objectiu de millorar l’estada i acompanyament dels pacients i els seus familiars durant la seva estada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.