Societat

La temporada teatral d’hivern aposta pel teatre de text

La temporada tardor-hivern d’El Teatre de Bescanó aposta pel teatre de text amb quatre comèdies i dos espectacles que toquen problemàtiques socials, com ara la violència de gènere i els drets LGTBI. Les mares, el darrer espectacle del duet còmic format per Fel Faixedas i Carles Xuriguera, serà l’avançament de la temporada. Es tracta d’un homenatge en clau d’humor a les pròpies mares dels dos actors que podrà veure el 8 d’agost, dins els actes de la festa major de la localitat. Més teatre de text és Jauría, un espectacle amb dramatúrgia de Jordi Casanovas i direcció de Miguel del Arco; i El favor, una comèdia escrita per Susanna Garachana i dirigida per Xavier Ricart. També és una comèdia, en aquest cas d’humor negre, l’espectacle Amnèsia, produït pel TNC i la Sala Trono de Tarragona i escrit pel dramaturg argentí Nelson Valente, que també portarà al teatre bescanoní Pols de diamant. La peça, inspirada en un cas real, gira a l’entorn d’una agressió LGTBIfòbica. També és una comèdia L’inspector, una peça que posa en escena la companyia amateur Casal Parroquial Llagosterenc.

La programació també ofereix dos concerts i un espectacle musical, la reposició d’Operetta de Cor de Teatre, a més de dos de familiars i una vetllada de dansa. Entre altres, hi actuarà l’artista Álex Cuba, especialista en música cubana, que barreja amb música pop, funk i latin-jazz i que ha guanyat 4 Latin Grammys i d’1 Grammy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia