Societat

societat

Un brot de gastroenteritis ha afectat 29 nens i monitors d’uns campaments

Una intoxicació alimentària ha afectat 27 infants i joves i dos monitors que estaven en uns campaments de la Vall d’en Bas, segons recull l’ACN. Es tracta de pràcticament la meitat dels tres grups que hi havia en aquesta activitat de lleure, on hi havia 69 persones entre monitors i infants. Els participants dels campaments eren de Barcelona i les Illes Balears. Els grups van arribar al campament entre el 13 i el 15 de juliol i els primers símptomes de la gastroenteritis van aparèixer el 16 de juliol. L'Agència de Salut Pública va rebre ahir la notificació d'aquesta intoxicació alimentària. 

Els afectats van presentar tots els símptomes d’una gastroenteritis vírica: van patir vòmits, diarrea, febre i mal de cap. Sis persones (tres infants i tres monitoris) van anar fins a l’hospital d’Olot però no van requerir d’ingrés hospitalari i se’ls va donar l’alta. Ara, els tècnics del Servei de Vigilància Epidemiològica a Girona està fent enquestes a tots els afectats pel brot i poder determinar  quin és l’origen del brot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia