Medi ambient

medi Ambient

Aigües de Reus adjudica els treballs de recuperació de tres nous pous d’aigua del recinte de l’aeroport

L’actuació, xifrada en 467.000 euros, s’ha encarregat a l’empresa Servidel S.L.U.

cAigües de Reus ha adjudicat els treballs per recuperar tres pous situats dins del recinte de l’aeroport. L’empresa Servidel S.L.U. serà l’encarregada de l’actuació xifrada en 467.810,46 euros (IVA exclòs). El projecte preveu la connexió a la xarxa de subministrament dels tres pous un cop es completi la recuperació de la instal·lació elèctrica, la renovació de les bombes i la instal·lació de la maquinària per garantir-ne l’extracció. Les obres s’iniciaran tan aviat com sigui possible, quan s’hagin finalitzat els tràmits previs administratius i de seguretat que requereix operar en una infraestructura aeroportuària.

Durant anys, aquests pous no s’han utilitzat perquè no es podia garantir una gestió “adequada” per les restriccions i dificultats” donades pel seu emplaçament. Ara, aquesta situació s’ha revertit per la “bona entesa” entre AENA i Aigües de Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia