Societat

La Direcció General de Comerç aixeca 25 actes d'inspecció per irregularitats en l'inici de les rebaixes

CATALUNYA

La Direcció General de Comerç, amb caràcter previ a l'inici de les rebaixes, ha efectuat més d'un miler de visites a comerços, incidint especialment en els principals eixos comercials i empreses més representatives del sector. Les visites s'han centrat en establiments de roba i complements, i també en els dedicats a l'equipament de la llar i a hipermercats, que en les darreres temporades s'han sumat a la campanya de rebaixes.

Fruit d'aquestes visites s'han aixecat 25 actes d'inspecció per irregularitats detectades respecte a la normativa de comerç, tenint en compte que algunes de les pràctiques que no s'ajusten a la legalitat es corregeixen durant les visites dels inspectors. La major part de les actes aixecades corresponen a l'avançament de la data d'inici de rebaixes. Aquesta dada representa un grau de compliment de la normativa en matèria de comerç del 98% per part dels establiments.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.