Infraestructures i serveis

Atrapen i denuncien un incívic que va llançar un sofà a la zona de contenidors

L’Ajuntament de Cassà de la Selva denunciarà un incívic que va llançar un sofà, diversos coixins i una tauleta al costat d’una zona de contenidors. Els fets van produir-se aquest dilluns. El sofà s’havia abandonat al costat dels containers que hi ha al carrer Germà Agustí, a la sortida del municipi en direcció cap a la carretera de Caldes.

La Policia Local va revisar les càmeres de seguretat que hi ha a la zona i, gràcies a les imatges, va poder identificar tant el vehicle com l’home que va llançar el sofà. Ara, l’Ajuntament el denunciarà per incomplir l’ordenança general de residus urbans del municipi. L’incívic s’enfronta a una sanció que s’estén des dels 300,51 fins als 6.010,12 euros.

Durant aquest any, des del consistori cassanenc s’han presentat més de vint denúncies contra gent que ha fet abocaments a la via pública i fora dels contenidors de reciclatge. L’alcalde, Pau Presas, subratlla que “aquestes actituds incíviques no es poden permetre i s’han de denunciar”. A més, també recorda que l’Ajuntament té un servei gratuït per recollir residus voluminosos a domicili -que tan sols s’ha de demanar per telèfon- i que la deixalleria està oberta cada dia entre dilluns i dissabte.

Des del setembre de l’any passat, l’Ajuntament de Cassà ha incrementat els serveis de neteja i manteniment dels carrers. Entre d’altres, ha reforçat aquesta àrea amb més personal i també ha incrementat les hores de servei. A finals d’aquest 2024, en concret l’1 de desembre, el municipi implantarà el sistema de recollida porta a porta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia