Urbanisme

S’obre la Rambla de Sabadell estrenant paviment vermell

La Rambla de Sabadell torna a lluir el paviment vermell teula característic després que en una setmana s’hagin acabat les obres d’asfaltatge i repintat incloses en el batejat com a pla de millora El Diners als Carrers que preveu es destinaran 7,5 milions d’euros entre aquest any i el proper per a la reparació de voreres i asfaltat a tots els districtes.

Des de dilluns ja hi circulen les línies de Transports Urbans de Sabadell (TUS) i han recuperat la normalitat les parades del passeig Manresa, de la plaça Major i dels carrers de la República, Tres Creus i Rambla.

Les obres es van iniciar el 29 de juliol a tocar de la plaça del Doctor Robert, i es va anar baixant fins arribar a Gran Via. El paviment vermell està dissenyat per resistir l’elevat trànsit de la Rambla i que compleix amb les necessitats estètiques i funcionals d’un espai amb un alt nombre de comerços i amb un intens ús social.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.