Infraestructures i serveis

infraestructures

Les línies R3, R4 i R11 de Rodalies es veuran afectades durant l’agost per treballs de manteniment

Renfe estableix transport alternatiu el dissabte 10 i el diumenge 11 d’agost per la interrupció de circulació a l’R3

El servei de Rodalies de les línies R3, R4 i R11 es veurà afectat durant l’agost per treballs d’inspecció dels murs protectors de via que executarà Adif en diverses fases i trams. Renfe establirà transport alternatiu per carretera en els casos d’interrupció de la circulació ferroviària, que només es donaran al tram de l’R3 entre Torelló i Puigcerdà. L’afectació la línia R3 es concentrarà en el cap de setmana del 10 i 11 d’agost per actuacions entre Puigcerdà i Torelló; mentre que a l’R4 els treballs seran entre el dissabte 17 i el diumenge 18 d’agost. El manteniment de l’R11 es farà els dimecres 21 i 28 d’agost.

La primera etapa de treballs, les de l’R3 entre Torelló i Puigcerdà començaran el dissabte 10 d’agost. Els treballs provocaran la interrupció del servei entre Ribes de Freser i Puigcerdà entre les deu del matí i les set de la tarda. En aquesta franja horària els trens de l’R3 iniciaran i finalitzaran el recorregut a Ribes de Freser, enllaçant per carretera el tram afectat. L’endemà, el diumenge 11 d’agost, l’actuació se centrarà entre Torelló i Ribes de Freser les mateixes hores del dia i també s’interromprà la circulació. En aquest cas, els trens que inicien el trajecte a La Tor de Querol/Puigcerdà amb destinació finalitzaran a Ribes de Freser. Mentre que els trens que inicien recorregut a L’Hospitalet finalitzaran el trajecte a Torelló. Renfe establirà un servei de busos alternatius en el tram Ribes de Freser-Torelló. El primer tren de la línia que surt de la Tor de Querol a les vuit i mitja del matí, i de l’Hospitalet de Llobregat a les dotze del migdia, farà el seu trajecte habitual. El darrer tren del diumenge 11 d’agost entre Ripoll, a les set de la tarda, i L’Hospitalet , sortirà de Vic. Per al trajecte entre Ripoll i Vic, Renfe establirà un servei per carretera.

Pel que fa l’R4, l’afectació se centrarà el cap de setmana següent, el 17 i 18 d’agost. Entre les vuit del matí i les sis de la tarda se circularà per via única entre Manresa i Terrassa, fet que provocarà que els trens augmentin el temps de recorregut en aquest tram.

Per últim, els treballs a l’R11 seran els dimecres 21 i 28 d’agost. Els combois circularan per només una via entre Girona i Figueres el 21 d’agost de nou del matí a sis de la tarda, en el primer dels dies. En la segona jornada de feines de manteniment, el tram afectat serà entre Figueres i Portbou i l’horari afectat serà de vuit del matí a sis de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.