Infraestructures i serveis

Figueres adjudica les obres per adequar l’antic escorxador comarcal com a menjador social

L’Ajuntament de Figueres ha adjudicat els treballs que suposaran el trasllat del menjador social a l’antic escorxador comarcal, ubicat al polígon del Camí Vell de Vilatenim, a tocar la ronda Sud (C/ Vila-sacra). Durant el procés administratiu van presentar-se tres empreses i l’adjudicació ha recaigut en l’empresa Elecnor Servicios y Proyectos SAU per un import de 360.402 euros (IVA inclòs), que serà íntegrament finançat amb fons municipals. El trasllat de l’actual menjador -situat al barri de l’Estació- al nou equipament és previst que es faci efectiu a finals d’aquest any.

L’obra té previst iniciar-se a principis de setembre i el termini d’execució és de quatre mesos. De moment, s’hi traslladarà el menjador, però no es descarta que més endavant s’hi puguin afegir altres serveis municipals. L’equipament, de 6.000 m2 i actualment en desús, és de propietat municipal i tindrà capacitat per 90 persones.

L’actual menjador, situat al local social Joaquim Vallmajó, al carrer Pompeu Fabra, fa anys que provoca molèsties i queixes veïnals, amb episodis constants d’incivisme i degradació de l’espai públic per part d’alguns usuaris. El govern tirarà endavant el trasllat amb aquest projecte, tal com va comprometre’s amb els veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.