Societat

FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

L’Ajuntament de Figueres blindarà els tres accessos de l’entrada a l’estadi municipal Albert Gurt amb tanques amb sistemes digitals perquè només hi puguin entrar usuaris i clubs autoritzats. L’accés es farà a través de controls per empremta dactilar i amb targeta. Els treballs per instal·lar els terminals ja s’han licitat; s’hi han presentat dues empreses i s’adjudicaran properament. El pressupost base de licitació és de 95.922,29 euros i es finançarà a través del Govern espanyol (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència) i de la Unió Europea (fons Next Generation). El termini d’execució de les obres serà de dos mesos i mig.

Actualment, els tres accessos a l’estadi estan delimitats amb noves tanques que s’obren manualment, amb clau, o amb comandament a distància: des de les pistes de tennis (Pujada del Castell); des del caminet de vianants que hi ha entre l’aparcament de l’Hospital i les piscines municipals (carrer Glòria Compte) i des de la zona entre la pineda i darrere del poliesportiu Roser Llop.

Acabar amb l’entrada d’usuaris no autoritzats

Amb la digitalització dels accessos i la nova instal·lació dels tancaments perimetrals de 2,30 metres d’alçada, l’Ajuntament de Figueres confia en acabar amb l’entrada d’usuaris no autoritzats a l’estadi que deterioren les zones d’entrenament i de joc i amb els robatoris de material als clubs usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.