Infraestructures i serveis

Infraestructures

Transformaran el camí de Térmens a Bellvís en una carretera

El Departament de Territori de la Generalitat invertirà 5,6 milions d’euros a transformar el camí de Térmens, a la Noguera, a Bellvís, al Pla d’Urgell, en una carretera per tal d’afavorir la mobilitat entre les dues comarques. La conselleria ha redactat el projecte per eixamplar i millorar les condicions de circulació i seguretat del vial i integrar-lo en la xarxa comarcal de la Generalitat.

Ara se sotmetrà a audiència pública dels ajuntaments i ens interessats per tal que presentin les propostes que considerin oportunes. El departament preveu que s’aprovi definitivament el projecte aquesta tardor per, més tard, licitar les obres.

Són 6,5 quilòmetres d’una via actualment de titularitat municipal que es convertiran en carretera. L’obra inclou la renovació del ferm i l’eixamplament de la plataforma en diversos trams del camí.

En concret, el projecte preveu eixamplar-lo en el tram des de la rotonda d’intersecció amb la carretera C-13/199c fins a Bellvís (4,7 quilòmetres de longitud). Es farà una calçada de dos carrils de circulació de 3,5 metres cadascun i dos vorals de 0,5 metres d’amplada. A més, es renovarà el ferm de tot el tram, es milloraran els accessos a camins i finques, la senyalització vertical i horitzontal i els sistemes de drenatge. També s’habilitaran nous trams de barreres de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia