Administracions

Palafrugell insta a la ciutadania i visitants que respectin l’espai públic

L’Ajuntament de Palafrugell lamenta les situacions poc cíviques que s’han vist en les darreres setmanes al municipi, sobretot en espais propers a les platges.

Des de l’Àrea de Serveis s’ha procedit a realitzar les tasques de reparació de cadascun dels diferents resultat d’accions incíviques a les platges de Palafrugell durant aquest mes de juliol, amb el cost econòmic que això comporta. Totes aquestes tasques i reparacions tenen un cost econòmic i suposen unes despeses que no estaven previstes a nivell pressupostari.

En aquest sentit, l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, fa una crida a la ciutadania “al respecte de l’espai públic que és compartit entre tots”. I al mateix temps espera que tant la ciutadania com els visitants que aprofiten les seves vacances per acostar-se a Llafranc, Tamariu o Calella de Palafrugell ho facin amb el màxim de civisme.

Els comportaments incívics s’han de sancionar, però la dificultat rau, en la major part d’ocasions, en la identificació dels autors. Per aquest motiu, es demana la col·laboració de totes aquelles persones que siguin testimonis d’actes incívics, que ho poden comunicar als diferents agents cívics, als agents de la Policia Local presents a les platges o acostar-se fins a les dependències de la comissaria de policia que s’ha obert aquest estiu a la plaça de les Escoles de Calella de Palafrugell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia