Medi ambient

MEDI AMBIENT

Els bombers donen per estabilitzat l’incendi de la indústria de Puigpelat

La bona evolució de l’incendi va permetre aixecar anit el confinament dels nuclis de Boada, Montargull, Tórrec i Lluçars

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat aquest dissabte al matí l’incendi industrial de Puigpelat (Alt Camp). Dotze dotacions continuen remullant la nau industrial dedicada a la fabricació d’alimentació per a animals, situada al polígon Sant Joan de Ruanes. Segons informa ACN, les flames han cremat molta quantitat de producte, amb una gran columna de fum negre. L’incendi va fer col·lapsar diversos punts de la nau, obligant els Bombers a treballar des de l’exterior. L’avís del foc es va rebre a les 12.18 hores d’ahir divendres i es van mobilitzar fins a 17 dotacions dels Bombers. Es van evacuar tots els treballadors de l’empresa, sense que es produís cap ferit. Les empreses veïnes tampoc van tenir cap tipus d’afectació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.