Medi ambient

MEDI AMBIENT

Crema un incendi a Foradada, prop del que encara hi ha actiu a Artesa de Segre

Els Bombers intenten apagar-lo amb 9 mitjans terrestres i 5 aeris

Els Bombers treballen en un nou incendi de vegetació a Foradada (Noguera), a 7 quilòmetres en línia recta del que es va declarar divendres a la tarda entre Vilanova de Meià i Artesa de Segre que encara està actiu. L’incendi crema massa forestal, ha llençat focus secundaris en camps propers on els pagesos han començat a llaurar per frenar-ne la progressió. També s’han activat GRAF per treballar en l’incendi on ja s’hi han destinat 5 mitjans aeris i 9 de terrestres. Segons els primers càlculs dels Agents Rurals, la superfície afectada és d’unes 20 hectèrees, la meitat de les quals a l’espai natural de la Serra del Montsec. Els Bombers estan valorant la possibilitat de confinar el nucli de Baldomar que es troba a la zona. Mentrestant, els Bombers continuen atents a l’incendi d’Artesa on les previsions són optimistes però encara hi ha risc per les elevades temperatures de la jornada.

Aquest nou incendi a prop de Baldomar crema una superfície aproximada de 11,5 hectàrees, segons dades provisionals dels Agents Rurals. Pel que fa al d’Artesa de Segre, afecta una superfície de 71,34 hectàrees de les quals 69,99 són de terreny forestal i 2,35 agrícola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia