Societat

societat

Una trentena de joves llança objectes contra els Mossos a la festa major

Una trentena de joves han llençat objectes contra els Mossos d’Esquadra a la matinada del diumenge després dels concerts de la festa major de Bescanó, segons recull l’ACN. Els aldarulls haurien començat a un quart de sis de la matinada quan una patrulla de Seguretat Ciutadana va patir atacs dels joves. Els joves els haurien llançat ampolles i pedres, entre d’altres objectes. Els fets van saldar-se amb un jove de 22 anys detingut per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat i un delicte de desordres públics. El jove no té antecedents. Els Mossos també van identificar un menor d’edat però no van poder denunciar-lo perquè no té l’edat suficient com per imputar-li delictes (14 anys).

Aquests aldarulls arriben després dels reforços en seguretat privada que han fet diversos ajuntaments de la Selva interior i la Garrotxa per les festes majors. La idea és reduir el nombre d’aldarulls que es registren en aquests municipis durant les festes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia