Societat

Lloret de Mar denuncia sis establiments per vendre alcohol a menors d'edat

La Policia Local de Lloret de Mar ha realitzat aquest cap de setmana diferents actuacions no uniformades amb l’objectiu de perseguir la venda i subministrament d’alcohol a menors, tant en establiments comercials com en activitats recreatives i de restauració. L’operatiu, que tindrà continuïtat durant les properes setmanes, es va centrar en zones i locals concrets del municipi on es tenien indicis d’aquesta pràctica però que amb el serveis uniformats no havia estat possible demostrar.

Arrel de les diferents intervencions, en la seva majoria en l’horari de tarda, s’han formalitzat un total de sis denúncies. D’aquesta maner, la unitat de policia administrativa ha obert investigació prèvia a l’expedient sancionador amb la finalitat de determinar la responsabilitat de les infraccions i molt concretament la gradació de la sanció segons estableix la normativa sectorial aplicada i que pot comportar sancions superiors als 3000 euros.

En aquest sentit, el cap de la Policia Local, César Martínez, ha explicat que “es tracta d’infraccions qualificades com greus i molt greus a l’Ordenança de civisme i convivència ciutadana de Lloret de Mar així com a la normativa de consum, la llei 11/2009 d’activitats recreatives i restauració i la normativa de comerç, amb la principal finalitat de protecció del consumidor, amb especial atenció al compliment de la prohibició de la venda, el subministrament i el consum de begudes alcohòliques als menors de 18 anys”.

Per la seva banda, l’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas, ha remarcat que “tenim tolerància zero i serem contundents amb el compliment normatiu”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia