Societat

Societat

Mor l’excèntric empresari austríac, Richard Lugner

Conegut per convidar cada any a una celebritat o estrella de Hollywood al prestigiós Ball de l’Òpera de Viena

L’empresari austríac Richard Lugner, ha mort avui, dilluns, a l’edat de 91 anys, segons ha informat l’agència EFE. Nascut l’any 1932 a Viena, va crear tot un imperi en el món de la construcció austríaca. També va ser propietari del gran centre comercial Lunger City, ubicat al centre de Viena, i va ser presentador de diversos programes de telerealitat. Un dels seus majors assoliments comercials va ser la construcció del Centre Islàmic de Viena, l’única mesquita del país, encarregada pel que aleshores era el rei d’Aràbia Saudita, Fàisal ibn Abd-al-Aziz.

Les seves relacions amoroses van fer captar l’atenció mediàtica i una de les excentricitats pel qual era més conegut, era la de convidar cada any a una gran estrella de Hollywood al Ball de l’Òpera de Viena. La seva última convidada d’honor va ser Priscilla Presley, exesposa del rei del rock.

La popularitat que va anar adquirint va fer que el 1998 es presentés a les eleccions com a candidat presidencial, i l’any 2016 ho va tornar a intentar. Totes dues ocasions sense èxit.

El juny d’aquest any va casar-se per sisena vegada, aquesta volta amb Simone Reiländer de 42 anys. Un mes després del casament va haver-se de sotmetre a una operació cardíaca que va acabar complicant la seva delicada salut fins a la seva mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia