Societat

GIRONA

Diversos arbres caiguts a la ciutat a causa del mal temps

El mal temps d’aquesta tarda han fet caure diversos arbres a la ciutat de Girona. Segons informen els Bombers de la Generalitat, a les 4.07 hores s’ha rebut l’avís que n’havia caigut un al carrer de Bescanó, al barri de Domeny. A les 4.20 hores n’ha caigut un altre al carrer de la Creu que ha tallat tota la via. També ha caigut un arbre al carrer Joaquim Vayreda, a tocar de la rotonda de la Devesa. Segons testimonis presencials, en aquest punt s’hauria produït un “petit tornado” que també ha fet volar les cadires d’un bar de la zona. A més, també s’ha rebut l’avís d’amenaça de caiguda d’un mur en un recinte privat del Grup Pont Major. Els Bombers s’hi han desplaçat però el mur continuava dret.

En total, a la demarcació s'han rebut una trentena d'avisos a causa del temporal. A més de Girona ciutat, s'han fet trucades des de Banyoles, Llançà i el Port de la Selva. En aquestes dues poblacions, segons ha avançat l'ACN, els avisos han estat per remolcar embarcacions que la tempesta s'havia endut cap a dins del mar, tot i que els bombers no hi ha han hagut d'actuar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia