Societat

successos

Un treballador mor en un accident amb un carretó elevador

Un treballador ha mort aquest dimarts en patir un accident mentre conduïa un carretó elevador en una empresa del polígon Llevant Industrial de Parets del Vallès (Vallès Oriental), segons informen els Mossos d’Esquadra.

La policia autonòmica i la local de Mollet han rebut cap a les sis de la tarda l’avís que s’havia produït l’accident, ocorregut mentre el treballador conduïa un carretó elevador i, per causes que encara no se saben, ha perdut el control del vehicle que ha bolcat i ha caigut sobre la víctima.

Els tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques que s’han desplaçat al lloc han intentat reanimar-lo però, finalment, el treballador ha mort.

Els Mossos d’Esquadra, que han desplaçat al lloc quatre patrulles, s’han fet càrrec de la investigació i han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Mollet del Vallès i del departament d’Empresa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia