Salut

salut

Manresa serà seu del Circuit de caminades de marxa nòrdica per a tothom

La caminada es farà el diumenge 15 de setembre amb sortida i arribada al Parc de l’Agulla de Manresa

Formarà part d’una de les nou proves del circuit que promou la Diputació de Barcelona

El diumenge 15 de setembre se celebrarà a Manresa una de les 9 caminades solidàries de marxa nòrdica que s’organitzen al llarg de l’any a les comarques de Barcelona adreçada a persones de 8 anys en amunt. El Circuit de caminades de marxa nòrdica per a tothom, que es farà al Parc de l’Agulla, és una iniciativa de l’Àrea d’Esports i d’Educació Física de la Diputació de Barcelona, i compta amb l’organització de l’Ajuntament de Manresa. La caminada és oberta a tothom, als adults i als infants a partir de 8 anys, amb un mínim de condició física. Començarà a les 10 del matí amb un taller guiat per tècnics experts en marxa nòrdica adreçat als participants majors d’11 anys que tinguin poca o nul·la experiència en aquesta modalitat i un altre taller, basat en el joc, per a nens i nenes d’entre 8 i 11 anys. Cap a les 11 del matí, s’iniciarà la caminada guiada sobre dos circuits, un de 9 quilòmetres i un altre de 6, amb sortida i arribada al Parc de l’Agulla.

L’organització facilitarà bastons de marxa nòrdica a totes les persones participants que no en tinguin. El Circuit de caminades de marxa nòrdica per a tothom és un projecte solidari i la inscripció va lligada a una aportació d’aliments que es destinaran a la Plataforma dels aliments de la Fundació del convent de Santa Clara. Les inscripcions es poden realitzar des d’aquest divendres 16 d’agost.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia