Societat

societat

La cinquantena de catalans atrapats a Madeira podrien tornar aquest dilluns

El govern espera que puguin volar a Madrid o Lisboa per després traslladar-se a Barcelona

El grup de 54 turistes catalans que es troben atrapats a Madeira des de fa 3 dies pel fort vent podrien tornar aquest mateix dilluns a Catalunya segons les previsions del govern. El delegat de l’executiu a Portugal, Rui Reis, ha explicat a les agències que la cinquantena de catalans no va poder volar en el moment previst però s’espera que tots ells puguin volar aquest dilluns a Madrid i Lisboa, ja que no hi ha vols directes des de l’illa, per després desplaçar-se fins a Barcelona. Dels 54 afectats, ha explicat Reis, un grup de 10 que són de Badalona tenen previst tornar amb TAP Air Portugal amb un vol direcció a Lisboa per després sortir en dos vols separats cap a Barcelona. La resta –un grup de 41 que viatgen via agència i una família de tres membres– té previst agafar un vol d’Iberia a les 14.45 h cap a Madrid. Un cop allà, el grup de 41 tornarà amb autobús cap a Madrid mentre que en el cas de la família podrien tornar amb un altre vol cap a la capital catalana. Alguns afectats han denunciat via xarxes la situació que han hagut de viure els darrers dies, ja que a causa de la cancel·lació dels seus vols alguns han hagut de dormir de forma precària amb màrfegues al terra de l’aeroport i sense saber del cert quan podrien volar.

Turistes catalans que es trobaven a Venècia també han tingut problemes en el seu retorn de les vacances. En concret, havien de tornar diumenge a la nit amb un vol de Vueling. La companyia ha confirmat que el vol d’ahir no va enlairar-se “per problemes tècnics” i apunta que la previsió és que el grup pugui agafar un vol poc després de les tres de la tarda. La majoria de passatgers han passat la nit a l’aeroport. Segons un dels afectats, Paco Niebla, falta informació: “Ens tenen abandonats”, ha denunciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
itàlia

Desaperegut un magnat britànic en el naufragi d’un iot a Sicília

Barcelona
Transports

El Funicular de Vallvidrera reprèn el servei aquest dissabte

Barcelona
salut

La UE descarta el control de fronteres contra l’mpox

barcelona
societat

Una experta alerta del perill d’una doble xarxa lingüística a les escoles

prada
GIRONA

Les biblioteques del Gironès oferiran 82 clubs de lectura el curs que ve

GIRONA
societat

Ajudes de 10.000 euros per a joves que van estudiar amb tren o amb bus interurbà

figueres
Salut

Inversió de 270.000 euros per renovar el servei de radiologia del Centre Sanitari Solsonès

Solsona
turisme

Catalunya rep 2,2 milions de viatgers internacionals en avió al juliol

barcelona
societat

Prop de 800 espectadors, al 6è Cicle de Cinema als Barris

blanes