Societat

societat

Ajudes de 10.000 euros per a joves que van estudiar amb tren o amb bus interurbà

L’Ajuntament de Figueres destina 10.000 euros en una línia de subvencions per a joves estudiants usuaris del transport públic (tren i bus interurbà), amb ajudes per un valor màxim del 40% de l’import dels abonaments. El govern municipal recupera, dos anys després, les ajudes que va començar a impulsar el 2014.

Les ajudes en abonaments mensuals o similars del transport públic van destinades a estudiants d’entre 16 i 25 anys que s’hagin desplaçat diàriament fora de Figueres durant el curs 2024-25. L’ajuda màxima és d’un 40% pels abonaments en els busos interurbans i en els trens de mitja distància i regionals de Rodalies de Catalunya, i d’un 30% en els trens d’alta velocitat (AVE-Avant). S’hi podran presentar estudiants de grau mitjà o superiors, tant en universitats com en centres equiparables, que estiguin empadronats a Figueres.

El termini per a presentar sol·licituds serà del 15 d’agost al 15 de setembre. A cada convocatòria se’n beneficien entre 70 i 90 estudiants. A cada convocatòria se’n beneficien entre 70 i 90 estudiants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia