Urbanisme

urbanisme

Barcelona impulsa la reforma d’espais esportius i la creació d’un local social a Ciutat Meridiana

Un nou planejament urbanístic permetrà la millora del CEM Can Cuiàs i el camp de futbol del barri

Llum verda a una modificació del Pla General Metropolità que permetrà la millora dels equipaments esportius de Ciutat Meridiana, la futura construcció d’un nou centre social a tocar del Parc de l’Aqüeducte i la millora de l’accés al Parc de Collserola. Amb l’aprovació provisió del nou planejament urbanístic, que afecta més de res hectàrees de la zona, es vol ajudar a revertir la històrica escassetat de peces grans d’equipaments i zones verdes al barri. Un cop aprovada provisionalment, la modificació ja compta amb l’últim vistiplau municipal i s’eleva a la Subcomissió d’Urbanisme de Barcelona, òrgan depenent de la Generalitat de Catalunya, per a la seva aprovació definitiva. Els canvis afecten al Centre Esportiu Municipal (CEM) Can Cuiàs, el camp de futbol Ciutat Meridiana i el Parc de l’Aqüeducte. En aquesta línia, el regidor del districte de Nou Barris, Xavier Marcé apunta: “Ara ja podem projectar el nou CEM Can Cuiàs i els nous equipaments socials que tant necessita Ciutat Meridiana. També es podrà plantejar una reforma del camp de futbol en unes condicions que fins ara no es podien contemplar donada la seva condició anterior de provisional”.

En el cas de Can Cuiàs, el nou planejament urbanístic obre la porta a la renovació integral del centre. Pel que fa al camp de futbol, el canvi blinda la seva existència sobre terrenys que en el seu primer moment es van considerar com a temporals i obre la porta a millorar-ne les instal·lacions i a una hipotètica ampliació. En el cas de l’entorn del parc de l’Aqüeducte, amb una superfície de 15.113 metres quadrats, els canvis permeten fer la reserva d’espai per a un futur equipament social que pugui allotjar instal·lacions necessàries pel barri, com per exemple un casal d’infants, joves i gent gran i, a la vegada, apostar per la construcció d’un nou espai de trobada que millori la relació d’aquest espai amb el Parc de Collserola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

VILAFANT
Salut

Barcelona activa l’alerta per nits tòrrides per atendre les persones vulnerables

Barcelona
recerca

Relacionen la forma corporal obesa en persones altes amb més risc de càncer colorectal

girona

Activen la sirena d’emergències de l’església de Sant Esteve per recuperar-ne la història

OLOT
societat

Bonet considera que “no es pot acceptar que la gent surti de festa amb armes blanques”

Barcelona
Educació

La CNMC veu “discriminatòria” una subvenció que exigeix tenir la seu a Catalunya

barcelona
societat

Més de 73.000 visitants als equipaments culturals fins el juliol

lloret de mar
BESALÚ

Obres de millora a l’Institut Escola Salvador Vilarassa

BESALÚ
Salut

Rep l’alta el nadó més petit nascut al Parc Taulí

Sabadell