Societat

SOCIETAT

Pineda amplia les ajudes per a despeses relacionades amb habitatge

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha ampliat la línia de subvencions dirigida a veïns en situació econòmica desfavorable i dificultats per a fer front a les despeses del seu habitatge. Es tracta d’una línia d’ajudes per a llogaters, propietaris o usufructuaris. La convocatòria estarà oberta entre els dies 2 i 15 de setembre –ambdós inclosos-- i les sol·licituds es podran presentar tant de manera presencial com telemàtica. En cas de voler presentar la sol·licitud presencialment, s’haurà d’haver demanat cita prèvia amb anterioritat. En concret, la cita prèvia es podrà demanar entre els dies 21 i 28 d’agost.

La partida d’ajudes d’enguany puja fins als 45.000 euros totals. Això suposa un augment de més del 67% respecte a les línies d’ajuda a l’habitatge anteriors. En paraules de l’alcalde, Xavier Amor, “l’objectiu de l’increment és augmentar les aportacions per donar una millor ajuda, i garantir que donem cobertura a totes les persones sol·licitants que en compleixin els requisits”. A més d’estar empadronat a Pineda, els requisits bàsics per optar a l’ajut són de caràcter econòmic. Els ingressos màxims requerits varien en funció de les persones empadronades a l’habitatge pel qual es sol·licita l’ajuda. Aquelles persones amb més propietats a part de l’habitatge propi no podran optar-hi, amb excepció d’aquelles que siguin propietàries de trasters o aparcaments per a ús propi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia