Societat

societat

Més de 73.000 persones han passat pels equipaments culturals de la vila fins el juliol

Des de l’1 de gener fins al 31 de juliol d’aquest 2024, els diferents elements del MOLL (Museu Obert de Lloret) han registrat un total de 73.317 visites. Aquestes dades suposen un increment d’un 11% dels visitants respecte al mateix període de l’any passat, en què el nombre total de visites va ser de 65.852.

De tots els espais, el que ha reunit més persones són els Jardins de Santa Clotilde, amb una xifra de 59.810 visitants. Pel que fa a la resta d’equipaments culturals de la vila, per ordre de visites, hi ha el Museu del Mar (7.450), el Castell de Sant Joan (2.824), el Turó Rodó (1.164), Can Saragossa (1.146), Es Tint (440), Can Font (361), Puig de Castellet (74) i el Cementiri modernista (48). Amb tot, el total d’ingressos de les visites en aquesta primera meitat de l’any ascendeix a 260.312 euros.

L’alcalde, Adrià Lamelas, ha expressat la seva satisfacció “de veure com cada any hi ha més persones que s’interessen per visitar els nostres elements patrimonials, des de Lloret de Mar sempre hem fet una aposta ferma per la cultura”. Per la seva part, la regidora de Patrimoni Cultural, Isabel Bernal, ha explicat que “a través dels diferents elements del MOLL apropem el passat històric de Lloret i la cultura local a veïns i visitants”.

I recorden que, des de l’any 2020, els veïns de Lloret tenen a la seva disposició el carnet del MOLL, que els permet gaudir, de manera gratuïta, del Jaciment de Turó Rodó, el Jaciment de Puig de Castellet, el Museu del Mar, Can Saragossa, els Jardins de Santa Clotilde, el Castell de Sant Joan, Es Tint i el Cementiri Modernista. Es pot demanar a les oficines de Patrimoni Cultural, ubicades a Can Saragossa, o a través de l’app Lloret Smart. Fins al moment, s’han fet més de 5.800 carnets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia