Societat

PALAFRUGELL

S’instal·laran sis nous punts de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Palafrugell ha aprovat el projecte per instal·lar sis nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al municipi. Cada punt tindrà una presa de corrent de 22 kW. Tres estaran situats al Palafrugell: a la plaça del Racó del Barça, a l’Estació d’autobusos i a l’aparcament situat davant l’IES Baix Empordà. La resta s’instal·laran a Llafranc (aparcament de la plaça Jaume I), Tamariu (aparcament del carrer de la Riera) i Calella de Palafrugell (carrer de Villaamil).

El pressupost de la instal·lació dels sis punts és de 99.742 euros i es preveu que puguin ser una realitat durant el proper any 2025. El contingut d’aquesta actuació deriva del projecte Palafrugell, palanca per la millora del model turístic, aprovat pel MINCOTUR (Ministerio de Industria, Comercio y Turismo) en el marc dels fons procedents del Pla de Recuperació i Resiliència de la Unió Europea–Next Generation EU.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia