Infraestructures i serveis

infraestructures

Comença la tala d’arbres al parc Joan Miró per les obres de l’L8

La Plataforma Salvem el Parc Joan Miró es concentrarà avui al matí a la zona de la pineda del Parc per denunciar l’inici de la tala de 75 arbres, L’actuació és conseqüència de les obres de l’L8 dels FGC, que va començar el passat 6 d’agost. L’espai que en sortirà es destinarà a la zona logística dels treballs per allargar la línia entre la plaça d’Espanya i Gràcia. Així, fa algunes setmanes es van començar a trasplantar a un altre punt del parc vuit de les palmeres afectades. En total hi ha 94 arbres afectats i seran 19 els exemplars que es salvaran de la tala i seran trasplantats en un altre punt del parc.

Els veïns de la plataforma han establert unes vigilàncies diàries i ahir van avisar que les màquines ja havien començat a treure els pins del seu lloc. De fet, els veïns havien demanat que la tala s’endarrerís per conservar una zona de refugi climàtic.

Les actuacions per construir el perllongament de la línia 8 de FGC van començar a principi d’any i signifiquen la construcció d’un túnel de quatre quilòmetres que unirà les línies del Vallès i el Llobregat-Anoia entre Plaça Espanya i Gràcia, amb parada a les noves estacions d’Hospital Clínic i Francesc Macià, en un trajecte que durarà set minuts. El nou traçat passarà per sota d’infraestructures ja existents, com els túnels de l’L1 i l’L3 a Plaça Espanya i un tram de l’L5.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia