Societat

Argentina

Un incendi crema a la refineria més gran del país

El sinistre afecta la planta d’YPF a l’Ensenada, a la província de Buenos Aires

Un incendi afecta de la refineria de la petroliera YPF a la ciutat d’Ensenada, a la província de Buenos Aires. El foc ha començat la zona de tancsde producte refinat cap a dos quarts de la tarda cinc hora local (dos quarts de deu de la nit a Catalunya), segons ha informat la companyia. Al lloc s’hi observa una densa columna de fum, informa l’agència Efe.

En un comunicat, YPF ha assegurat que de moment no hi ha ferits i els equips d’emergència del complex industrial Ingeniero Enrique Mosconi treballen per “contenir la situació”. La petroliera ha llançat un missatge de “tranquil·litat als veïns” i ha assegurat que informarà sobre l’incident a mesura que hi hagi novetats.

En un missatge posterior, l’empresa ha indicat que han bloquejat les línies de flux de producte cap a la zona del sinistre i el foc està contingut. Al lloc hi treballen bombers i personal de seguretat propis de la companyia i també els dels municipis de l’Ensenada, Berisso i la Prefectura Naval Argentina, “tots amb una alta capacitació per atendre situacions d’aquest tipus”.

La refineria d’YPF a l’Ensenada és la més gran d’Argentina i una de els més importants de l’Amèrica Llatina. L’empresa va anunciar la setmana la finalització de les obres de modernització per ampliat la capacitat de producció de la planta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.