Infraestructures i serveis

Infraestructures i serveis

La línia L4 torna a la normalitat després d’un mes d’obres

S’han fet treballs per a millorar la senyalització i fer accessible l’estació de La Pau

El tram La Pau–Selva de Mar de la línia L4 ha recuperat la normalitat aquest divendres després del tall parcial efectuat entre el juliol i l’agost per a la renovació sistema de senyalització, i la instal·lació d’un ascensor del vestíbul a l’andana a l’estació de La Pau. Segons fonts de Territori, les feines s’han fet amb “absoluta normalitat” afectant “el mínim possible” a la inauguració de la 37a edició de la Copa Amèrica. Les obres de senyalització han tingut un cost d’1,5 milions euros. S’ha instal·lat un conjunt de desviaments que permeten enllaçar dues vies paral·leles en ambdós sentit dels trens, propers a l’estació de La Pau.

El final d’aquestes obres se’n sumaran unes altres en marxa aquest estiu al subsol de Barcelona. Demà ho faran l’L10 nord entre La Salut i Gorg, a Badalona, després de fer tasques de renovació d’aparells de la via i de substitució de l’agulla ‘bretelle’. El dilluns, la línia L2, entre Paral·lel i Sagrada Família, on s’han renovat elements de la via i solucionat problemes de vibracions.

En un comunicat, la consellera de Territori, Sílvia Paneque, ha valorat positivament les millores que s’estan duent a terme a L’4: “Aquestes tasques de millora, que el govern anterior havia treballat, són una bona notícia per a la ciutat de Barcelona i per al país”.

Continuen altres obres de millora de l’accessibilitat a la xarxa de metro. Així, per exemple, es fan treballs per a l’adaptació de l’intercanviador de plaça Espanya que afecten les línies L1 i L3, a les estacions de Ciutadella i Vila Olímpica a la línia L4 i de Clot a la línia L1.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia