Infraestructures i serveis

Transports

Renfe no diu com resoldrà el tall entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders

El ministre de Transports, Óscar Puente, ha evitat aquest divendres donar detalls sobre el pla que Renfe està preparant per reduir l’impacte del tall a la xarxa ferroviària entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders previst per aquesta tardor i que durarà cinc mesos a causa d’unes obres al túnel de Roda de Berà. En una compareixença al Senat, ha assegurat que “la mobilitat estarà garantida d’una forma o una altra” i ha afirmat que tenen preparada “l’estratègia de comunicació massiva per les setmanes prèvies al tall”, que s’ha de fer a finals de setembre. Tot i això, no l’ha explicada perquè, segons ha dit, “anunciar amb massa antelació els serveis fa que moltes vegades s’oblidin i no es presti atenció a l’actualització de la informació”.

Davant de les queixes dels agents polítics i socials del territori per les contínues avaries i retards, el ministre ha afirmat que “fins que no s’acabin les obres del túnel no es podrà millorar el servei”. Les obres han de permetre millorar el pas de mercaderies pel corredor mediterrani. Amb tot, ha indicat que l’executiu està “pagant la falta d’acció de governs anteriors que no van comprar trens”. Així mateix, ha demanat paciència: “Els deures s’estan fent. Intentarem que tots els ciutadans tinguin totes les necessitats cobertes durant el temps que durin les obres.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia