Societat

Itàlia

Recuperen el cos de l’última desapareguda en el naufragi del ‘Bayesian’

Es tracta de la filla de l’empresari tecnològic britànic Mike Lynch, Hannah

Les autoritats donen per tancada l’operació de cerca

Els submarinistes han localitzat i traslladat a terra aquest divendres el cos de l’última persona desapareguda després que el veler Bayesian s’enfonsés dilluns davant la costa de Sicília, segona ha anunciat aquest divendres el cos italià de bombers. Segons mitjans italians, es tracta de Hannah Lynch, filla del magnat tecnològic britànic Myke Lynch, que també ha perdut la vida en el naufragi del iot de luxe.

La Guàrdia Costera italiana ha confirmat que amb la recuperació de l’últim cadàver dona per tancat la “complexa operació de cerca” que ha durat més de quatre dies. Els bombers van rescatar dimecres els cossos del president del banc Morgan Stanley International, Jonathan Bloomer, i la seva dona, Judy, i l’advocat nord-americà, Chris Morvillo i la seva esposa, Neda. L’endemà va ser recuperat el cos de Mike Lynch, conegut com el Bill Gates britànic per haver fundat diverses empreses tecnològiques.

El balanç final del sinistre és de set morts i quinze supervivents. En el moment del naufragi hi havia a bord 22 persones, de les quals dotze eren passatgers i deu tripulants.

La primera víctima mortal recuperada va ser el cuiner Recaldo Thomas, que va ser trobat dilluns a fora del vaixell. La resta dels cossos han estat localitzats a dins de l’embarcació, en una zona de la nau que va ser l’última a inundar-se, poc abans d’enfonsar-se fins a una fondària de cinquanta metres. El lloc on han estat trobades apunta a què les víctimes intentaven sortir del veler mentre s’enfonsava.

La fiscalia de Termini Imerese ha obert una investigació pels delictes d’homicidi múltiple i naufragi per negligència. El minister públic vol esclarir com va ser que aquest iot de 56 metres d’eslora, equipat amb les tecnologies més sofisticades, es va enfonsar en pocs minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia