Societat

Olot

Més recorregut i punts de tast en el Vermut Cantat de l’Aoapix

Més punts de tast i més espai son les novetats del Vermut Cantat que l’Associació d’Olotins Amics del Porc i del Xai (Aoapix) ha introduït en aquest acte de les Festes del Tura d’Olot, que en només un any ja s’ha consolidat com un dels més populars de la programació. Es durà a terme el 7 de setembre (11.30 h) davant Sant Esteve. La Banda del Vermut guiarà els participants al carrer Baix del Tura, on es podran trobar vint botes, quatre més que l’any passat. L’itinerari s’ha ampliat al carrer Alt del Tura i fins a la plaça Campdenmàs. Cada una d’aquestes botes disposa de tres padrins: una entitat, un patrocinador i un artista, i a cada tapa es podrà trobar un codi QR amb les cançons que s’interpretaran. Les entitats i les associacions col·laboradores són els artistes de la Fageda Ferran Casellas, Rafel d’Olot i Jordi Hidalgo, la Carnavalesca, Carnavàlia, Marboleny i La Fageda. Per dos euros, es podrà gaudir d’un got, un vermut, olives i patates.

L’Aoapix consolida també la Santa Porkcessó inicial, una cercavila acompanyada d’una xaranga que tindrà lloc la primera nit de festes i du a terme altres actes més tradicionals, com el concurs de paelles, la Marranada i, entre altres, els balls del porc i el xai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.