Societat

Els veïns del bloc de la Creueta denuncien que una empresa de desocupacions els pressiona perquè marxin

L’Ajuntament ha intervingut i ha acordat amb la propietat que no es torni a produir per tal de seguir negociant

Els veïns del bloc de pisos de la Creueta de Girona denuncien que una empresa de desocupacions els ha estat pressionat perquè marxin de casa seva, segons informa l’Acn. El propietari del pis és un fons voltor francès i des de fa uns mesos negocia amb la mediació de l’Ajuntament per tal de trobar una solució per a les famílies que hi viuen, la gran majoria amb un contracte de lloguer.

La realitat, però, és que el fons ha enviat fins a tres vegades l’empresa Desokupaciones CYL amb diversos treballadors que han “amenaçat i extorquit” els veïns que s’han negat a signar la proposta per marxar dels seus pisos. Aquest dijous l’empresa de desocupacions va tornar i l’alcalde, Lluc Salellas, va intervenir exigint a la propietat que deixin de venir per seguir negociant.

Malestar dels veïns del bloc de la Creueta de Girona que des de fa uns mesos estan negociant amb el nou propietari una solució en relació a la situació en la que es troben les famílies que hi viuen. I és que aquesta setmana han rebut la visita fins a tres vegades d’una empresa de desocupacions per tal que acceptessin una proposta per marxar del bloc.

Els veïns asseguren que els han “amenaçat i extorquit” i que han viscut “una setmana molt desagradable”. En un fil a la xarxa social X, l’Organització Juvenil Socialista del Gironès denunciava el cas i lamentava la “normalització d’aquesta violència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia