Infraestructures i serveis

Els pisos municipals protegits es comencen a dotar d’energia solar

L’Ajuntament instal·la els primers panells a dos edificis d’immobles de lloguer

L’Ajuntament de Sant Joan Despí, a través de l’empresa municipal ADSA, ha posat en marxa un programa de transició energètica per dotar d’energia solar els edificis amb habitatges protegits de propietat municipal. Es començarà per dos edificis situats a la rambla de Josep Maria Jujol, on s’instal·laran plaques fotovoltaiques que aportaran electricitat als espais comunitaris, inclòs l’aparcament.

Els dos edificis sumen 45 pisos protegits de lloguer. A la coberta dels dos edificis s’estan instal·lant 144 panells solars amb 61,20 kWp de potència. La instal·lació generarà més energia de la que necessiten els espais comuns dels dos edificis, pel que la producció sobrant s’enviarà a altres propietats d’ADSA.

La instal·lació solar fotovoltaica de la rambla de Josep Maria Jujol, 1 té un pressupost de més de 68.000 euros i és la primera operació d’aquestes característiques que realitza ADSA. L’empresa municipal té previst instal·lar més mòduls fotovoltaics en altres edificis de la seva propietat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia