Societat

CiU de Barcelona denuncia que l'Ajuntament ha foradat els murs del castell de Montjuïc per penjar-hi publicitat

Societat

El grup municipal de CiU, que presideix Xavier Trias, ha denunciat aquest dimarts que l'Ajuntament de Barcelona "no té la cura adequada de l'edifici catalogat del castell de Montjuïc". El regidor de CiU Jaume Ciurana ha criticat que l'Ajuntament "ha foradat els murs del castell per penjar-hi elements publicitaris".

El regidor considera "lamentables" els forats fets als murs del castell per penjar "unes grans banderoles publicitàries". Ha manifestat que es tracta d'un edifici catalogat i els forats "malmeten els murs", i per això ha dit que "convertir-lo en un aparador publicitari no és la millor manera d'ajudar a la seva conservació".

Jaume Ciurana ha exigit a l'Ajuntament que sigui "més conscient i curós amb el patrimoni de la ciutat i amb la seva conservació", i ha demanat la retirada immediata d'aquestes lones publicitàries. El regidor de CiU ha demanat també el compromís municipal de que fets com aquests, "que demostren molt poca sensibilitat pel patrimoni", no es tornin a produir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.