Societat

successos

Troben el cos sense vida d’una dona a la platja del Cristall de Badalona

L'Ajuntament de Tiana confirma que la víctima de la rierada és una veïna de la localitat del Maresme

Una veïna de Tiana de 42 anys ha estat trobada sense vida aquest matí a la platja del Cristall de Badalona, darrera el que era la fàbrica de vidre. Els Mossos i l'Ajuntament de Tiana han confirmat que la dona va ser víctima de la rierada causada per la intensa pluja d'aquesta passada nit, molt forta entre les dues i les tres de la matinada. 

El cos sense vida de la dona ha estat localitzat a les 7.40 hores. Unes hores abans ja s'havia rebut una denúncia per la desaparció de la veïna de Tiana. La recerca de la dona ha començat de matinada i hi ha participat activament la Policia Local. Tot sembla indicar que la dona ha estat arrossegada per l'aigua a la riera. Un cotxe, presumptament el de la víctima, ha estat retirat aquest matí de la riera de Tiana en la confluència amb Montgat, just on la riera es canalitza hi hi ha unes barreres de ferro. Tot fa suposar que el cotxe s'hauria quedat atrapat i que la dona en sortir se l'hauria endut la riera fins a la platja.

El Maresme ha estat una de les comarques afectades per les fortes pluges de la nit passada. L’aigua caiguda ha provocat la crescuda de rieres i alguns cotxes han estat arrossegats.

La línia de tempestes fortes ha escombrat de matinada el litoral i prelitoral nord de Catalunya, amb especial incidència a les comarques del Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Selva, Gironès i Baix Empordà. Els registres han estat destacats en diverses poblacions com Verges amb 76 litres, Vilanova del Vallès amb 40,9 litres, la Roca del Vallès amb 37 litres, Dosrius amb 34,6 litres o Granollers amb 30,1 litres, segons dades de les estacions automàtiques de Meteocat i Meteoclimatic.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un total de 407 trucades relacionat amb aquest episodi de pluges intenses, la majoria rebudes des del Vallès Occidental (109) Vallès Oriental (63), Tarragonès (44), Barcelonès (33) i Maresme (25). Les localitats amb més trucades per les tempestes han estat Sabadell (31), Tarragona (31), Terrassa (26) i la Roca del Vallès (23).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia