Societat

Detenen un ciutadà pakistanès que viatjava amb un passaport falsificat

La Policia Nacional ha detingut a la Jonquera un ciutadà pakistanès que es disposava a creuar la frontera amb un passaport falsificat. Els agents feien un control rutinari d’immigració, tal i com és habitual a la localitat alt-empordanesa quan es van trobar amb l’home. Al requerir-li el passaport van sospitar d’ell al veure signes que mostraven que s’havia alterat. A més, també van detectar que el visat estava modificat i van decidir fer ús del Punt Atenas. Es tracta d’un telèfon al qual els agents poden adreçar-se si tenen sospites que una documentació podria ser falsa. Després de fer la consulta pertinent, els policies del Punt Atenas van emetre un informe tècnic que evidenciava que el passaport era fals.

A més, també es va determinar que el visat que presentava el viatger era també fals. Per tot plegat, els agents de la Policia Nacional van detenir el sospitós per un delicte de falsificació documental, del qual haurà de respondre davant del jutjat de guàrdia de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.