Societat

trànsit

Primera prova de límit de velocitat a 100 km/h a l’autopista AP-7

La lluita contra l’increment de l’accidentalitat a l’autopista AP-7 comença aquest cap de setmana amb una prova de reducció de velocitat a 100 quilòmetres a la hora en un tram de deu quilòmetres, entre els quilòmetres 180 i 190, corresponents al traçat sud d’aquesta via en direcció a la ciutat de Barcelona.

En concret, la limitació s’estableix dins del municipi de Subirats, a l’Alt Penedès, i serà efectiva en dies festius. Aquest tram ha estat l’elegit perquè és un dels que concentra un major nombre d’accidents en els darrers mesos.

La mesura vol evitar els accidents de trànsit i les retencions posteriors que es formen i els infractors de la mesura seran multats. Els conductors que circulin a més velocitat per aquest tram seran multats pels Mossos d’acord amb la normativa vigent.

Fonts del SEvei Català de Trànsit, citades per l’agència Efe, han explicat aquest diumenge a EFE que la prova iniciada aquest cap de setmana es repetirà el vinent, que coincideix amb el pont de la festa de la Mercè. En funció dels resultats es decidirà si s’estén de forma definitiva a tots ls caps de setmana i altres trams de la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia