Societat

societat

Talls de trànsit avui per la Cursa de la Mercè

Amb motiu de la 45a edició de la Cursa de la Mercè, que es disputa avui a Barcelona, diverses línies d’autobús poden tenir afectacions pel que fa a recorregut i horari entre les 6 i les 15 h, aproximadament. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana l’ús del metro per als desplaçaments per determinats sectors de la ciutat, especialment al matí i al migdia.

La Cursa de la Mercè començarà a les 8.30 h i afectarà tot el trànsit de superfície al llarg del seu recorregut. Aquesta prova esportiva proposa un circuit de 10 quilòmetres que passa per alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat.

Els participants sortiran de l’avinguda Reina Maria Cristina i continuaran per plaça Espanya, avinguda Paral·lel, Calàbria, Gran Via de les Corts Catalanes, plaça Tetuan, passeig de Sant Joan, carrer Alí Bei, carrer Roger de Flor, passeig Pujades, passeig Lluís Companys, ronda Sant Pere, plaça de Catalunya, ronda Universitat, plaça Universitat, ronda Sant Antoni, Sepúlveda, Viladomat i, de nou, avinguda Paral·lel, plaça Espanya i avinguda Reina Maria Cristina, on hi haurà l’arribada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia