Infraestructures i serveis

Aproven el projecte inicial de via verda entre Mas Altaba i el nucli de Maçanet de la Selva

L’objectiu és millorar la connectivitat per a vianants i bicicletes

El ple ordinari de Maçanet de la Selva que s’ha dut a terme avui ha aprovat el projecte inicial per a construir la via verda que unirà la urbanització Mas Altaba amb la millora de la carretera C-35 i el nucli del municipi. S’hi podrà circular a peu i amb bicicleta, i es pretén millorar la connectivitat i mobilitat dels veïns del municipi. “L’Ajuntament té com a prioritat unir el nucli amb les urbanitzacions amb l’objectiu de facilitar-los l’accessibilitat a tots els serveis i afavorir una mobilitat alternativa al vehicle”, ha explicat en sessió plenària el regidor de Mobilitat, Frederic Wolf.

El cost d’execució d’aquesta obra és de 506.914,17 euros i està previst que la seva construcció es porti a terme durant el 2025. El ple també ha aprovat la nomenclatura d’un parc públic, el Parc de Sant Llorenç (al costat del CAP), i de dos carrers; carrer del Pla del Bisbe (carrer perpendicular a l’avinguda de la Torderola i més proper al supermercat Bonpreu) i carrer del Pla de la Mota (entre l’avinguda de Montserrat i l’avinguda de la Torderola).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia