Societat

economia

El Clúster Food Retail català premia la innovació i l’excel·lència

Blauver Foods, d’Almacelles; Neules Artesanes Sant Tirs, de Puig-reig; Olis Solé, de Mont-roig del Camp; Vermouth Miró, de Reus, i La Granja, de Vilafranca del Penedès, han estat les empreses premiades aquesta passada nit pel Clúster Food Retail de Catalunya, que ha celebrat al Palau de Pedralbes la IX Nit Gourmet del Food Retail, la festa de l’excel·lència i la innovació alimentària.

Blauver Foods, l’empresa d’Almacelles que es dedica al conreu ecològic i a la venda d’espirulina fresca i productes a base d’aquesta microalga, ha estat distingida amb el premi a la iniciativa sostenible; Neules Artesanes Sant Tirs, de Puig-reig, ha rebut el premi al valor compartit (pel projecte Xuklets, d’ajuda a les famílies que s’han de desplaçar per rebre tractaments oncològics als hospitals de referència de Barcelona), i Olis Solé, una petita empresa de Mont-roig del Camp, el premi a la internacionalització. Per primera vegada dues empreses han empatat i han compartit podi en la categoria d’innovació agroalimentària: la vilafranquina La Granja Foods 1959, que elabora productes de pastisseria (ara amb la col·laboració amb Torrons Artesans Vicens), i la reusenca Vermouth Miró, fundada el 1914.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.