Societat

Hyundai Fornells Motor entrega els cotxes oficials als jugadors del Bàsquet Girona

Hyundai Fornells Motor ha fet entrega de vehicles als jugadors del Bàsquet Girona, en un acte que reafirma la seva col·laboració i compromís amb la sostenibilitat. Aquesta relació històrica s’ha consolidat des del segon any de competició a la LEB Or, aquesta temporada marca quarta consecutiva de treball conjunt com a partner oficial de mobilitat sostenible, Hyundai millora la visibilitat de la marca dins de l’acord de patrocini amb la seva imatge a la màniga d’escalfament per a les samarretes del primer equip.

L’acte s’ha realitzat a l’exterior de Fontajau i ha comptat amb quatre jugadors del primer equip, James Nnaji, Nike Sibande, Ike Iroegbu i Maxi Fjellerup, juntament amb Stefi batlle CEO del Club, qui ha expressat el seu agraïment a Hyundai Fornells Motor pel seu suport al club. “És un plaer renovar amb una marca que representa una aposta per la sostenibilitat. Estem molt contents de tenir un partner com Hyundai al nostre costat”. Per part de Hyundai Fornells Motor han assistit, Eduard Arespa, Director Comercial i d’Adrià Brull, Cap de Vendes, qui han expressat la seva satisfacció per continuar recolzant el club. “Estem molt contents de poder contribuir al Bàsquet Girona i a la seva trajectòria. La nostra col·laboració no només es basa en l’equipament dels jugadors, sinó també en una visió compartida cap a un futur més sostenible”,ha comentat Aresp.

Aquesta temporada, Hyundai Fornells Motor ha equipat al primer equip del Bàsquet Girona amb els models Kona, Tucson i i30 en les seves versions híbrides. La marca coreana ha demostrat una aposta ferma per la mobilitat sostenible, deixant de produir models com el SUV Santa Fe o la furgoneta Staria en versió Diesel per centrar-se en les seves versions híbrides i híbrides endollables. A més, Hyundai ha introduït nous models elèctrics, com el recentment llançat model Inster, 100% elèctric.

Hyundai Fornells Motor és líder de vendes per cinquè any consecutiu a les comarques de Girona i es posiciona com un referent de la marca a tota Europa. La seva col·laboració amb el Bàsquet Girona no només reforça els valors esportius del club, sinó que també promou un missatge important sobre la importància de la sostenibilitat en el món actual.

Amb aquesta iniciativa, tant Hyundai Fornells Motor com el Bàsquet Girona continuen avançant cap a un futur més verd i sostenible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia