Societat

CASTELLS

Els Marrecs descarreguen el 5 de 8 a la Tàrraco Arena

Per segon cop aquest any, han descarregat la torre de 8 amb folre

Els Marrecs de Salt han descarregat el 5 de 8 a la Tarraco Arena, en el marc del Concurs de Castells de Tarragana. És el primer que han intentat aquesta temporada i tot just el segon que aconsegueixen després de la pandèmia. En la jornada d'avui, també han aconseguit la torre de 8 amb folre, que ja van descarregar per la festa major de Salt. Cal destacar el fet que és el primer cop des del 2019 que s'assoleixen els dos castells en la mateixa actuació. La seva actuació ha finalitzat descarregant el 3 de 8.

Els blau Ter han mobilitzat més de 400 castellers a Tarragona i han estat de les poques colles que no han patit cap caiguda avui a la Tarraco Arena. Finalment, els Marrecs han quedat en dotzena posició en aquesta edició del Concurs de Castells. Era la segona vegada en la seva  història que es classificaven entre les millors colles del país des que el 2012 es va instaurar aquest format de tres jornades. Fins llavors, Marrecs havia participat en tots els concursos, en diumenge, des de 1998.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia