Societat

Detingut per intentar violar noia al centre de Lleida a plena llum de dia

Successos

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dissabte passat un home acusat d'intentar violar una noia a plena llum del dia i en un dels carrers més cèntrics de la ciutat.

Segons que ha informat avui la policia local, els fets van ocórrer dissabte passat, a les 08.20 hores del matí, al carrer Cavallers, prop de la seva confluència amb el carrer Major, en ple Eix Comercial de Lleida.

Una patrulla va detectar la presència d'un noia jove molt nerviosa que era atesa per uns ciutadans, i en ser interrogats per què passava, la noia va explicar que un individu havia intentat agredir-la sexualment i en no aconseguir-ho havia sortit fugint.

Atès que els agents feia uns minuts que havien vist un individu al carrer del Canyeret el físic del qual coincidia amb la descripció de l'agressor realitzada per la víctima, van iniciar la recerca, el van localitzar i el van detenir.

L'acusat d'intent de violació, identificat com a D.M.A., de 33 anys i veí de Lleida, va ser detingut i traslladat a la comissaria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.