Infraestructures i serveis

Infraestructures i serveis

Tortosa reclama trens més ràpids i la bonificació del servei de tren Avant

El consistori aprova una declaració institucional per un servei ferroviari digne a l’Ebre

El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat per unanimitat una declaració institucional per reclamar un servei ferroviari digne a l’Ebre. En concret, el consistori reclama més trens ràpids i la bonificació del servei de tren Avant entre Tortosa i Barcelona, mentre s’executen les obres del corredor mediterrani al túnel de Roda de Berà, que van començar fa poc més d’una setmana. Segons l’alcalde Jordi Jordan, “el dispositiu previst mentre s’executen les obres és insuficient i, en aquest sentit, reclamem l’ampliació del servei de tren Avant en tres freqüències més en cada sentit, passant d’una a quatre, i l’aturada de dos trens Euromed en cada sentit a l’estació de l’Aldea-Amposta-Tortosa”. L’acalde ja va traslladar a la reunió celebrada ahir amb el director de Rodalies Renfe, Antonio Carmona, amb els municipis afectats per les obres, les reivindicacions del municipi.

 Justament avui el Senat ha aprovat una moció d’ERC que demana “millorar i reforçar els serveis alternatius d’autobusos” pel tall. El text, aprovat per 160 a favor, cap en contra i 102 abstencions, apunta que el pla alternatiu s’ha mostrat “insuficient” tant pel que fa al nombre de vehicles, com de freqüència de les rutes i millora de les estacions. La moció reclama “mesures compensatòries immediates” per als usuaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia