Societat

La línia 3 de metro quedarà tallada sis hores diumenge a la tarda entre les estacions de Montbau i Canyelles

Transport

Tres estacions de l'extrem de la línia 3 del metro de Barcelona quedaran sense servei durant sis hores diumenge a la tarda a causa de les obres de prolongació de la línia. El tall afectarà des de l'estació de Montbau fins a la de Canyelles.

Segons ha informat TMB, els trens no circularan entre les 18:00 hores i la fi del servei, a les 00:00 hores. L'endemà, a les 05:00 hores de dilluns, el servei tornarà a funcionar amb normalitat.

El tram afectat serà substituït per un servei especial d'autobusos llançadora que faran les mateixes parades (Montbau, Mundet, Valldaura i Canyelles) en els dos sentits. A la resta de la línia els trens circularan amb total normalitat.

El servei serà interromput parcialment per posar en marxa el sistema que supervisa i garanteix la seguretat de la circulació de trens en el futur tram de la línia entre Canyelles i Trinitat Nova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.