Societat

La dona que ha apunyalat dos pacients a l'Hospital del Mar ha ingressat amb policontusions

Successos

Dos pacients de l'Hospital del Mar de Barcelona han estat apunyalats aquest dijous al matí per una dona al servei d'urgències, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Les mateixes fonts han assenyalat que l'agressió s'ha produït entre les 6 i les 7h del matí  i que la dona ha estat detinguda poc després de produir-se els fets.

Segons ha explicat el portaveu de l'hospital, Xavier Castells, la dona, de 26 anys, nacionalitat cubana i resident a l'Hospitalet de Llobregat, ha ingressat de matinada amb policontusions fruit d'una agressió de violència domèstica. Un cop ha estat atesa, els serveis mèdics del centre han activat el protocol establert en els casos de violència de gènere i han avisat els Mossos d'Esquadra.

Segons Castells, se li ha demanat que esperés la patrulla dels Mossos a la sala d'espera i, de manera inesperada, la dona ha entrat als boxs que tenia davant seu i ha agredit els dos malalts que hi havia a dins, que no tenien cap vinculació amb ella.

Els serveis mèdics, segons Castells, han reduït la dona fins que han arribat els Mossos, que l'han detingut per un delicte de lesions i d'homicidi en grau de temptativa.

Un dels homes, de 31 anys, ha estat ferit al coll i ha hagut de ser intervingut quirúrgicament. Es troba en pronòstic reservat a l'espera de l'evolució postoperatòria. El segon ferit, de 25 anys, ha rebut una ferida lleu a la cama i ha estat donat d'alta al cap d'unes hores.

L'Hospital del Mar ha obert un expedient informatiu per aclarir els fets.

Segons alguns testimonis, la dona hauria agafat la navalla d'un dels pacients que després ha quedat ferit.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.