Societat

Dues àvies atlètiques

Els Mossos arresten el presumpte delinqüent després que les dues víctimes l'identifiquessin en una foto

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Manresa (Bages), un home que va estirar les bosses de dues dones d'avançada edat, que el van perseguir després de l'atracament. El lladre va poder escapar, però les dones el van identificar en una foto i, finalment, els Mossos el van detenir.

Aquest robatori va passar el 15 d'abril passat, quan les dues dones passejaven pel carrer Sant Maurici. Després d'agafar les bosses, el lladre va marxar cap el carrer Sant Llorenç de Brindisi i les dues víctimes van perseguir-lo.

Un automobilista va informar les dues àvies que el lladre havia fugit pel carrer Saleses. Dues persones més els van dir que havien vist un home corrent amb dues bosses, però quan les àvies hi van arribar el lladre ja s'havia fet escàpol.

Les dues víctimes van denunciar el cas als Mossos, que van iniciar una investigació i van aconseguir detenir el presumpte lladre. Es tracta de Francesc Xavier P, de 38 anys, nascut a Sallent (Bages). Té antecedents policials. El dia 20 va ingressar a la presó.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.