Societat

El pesquer 'Clot de l'Illot' atraca a Trípoli però els immigrants es neguen a sortir-ne

Societat

El pesquer Clot de l'Illot ja ha atracat al port de Trípoli (Líbia) després que rebés l'autorització de les autoritats del país, però la majoria dels immigrants rescatats d'una pastera en aigües internacionals es neguen a sortir-ne.

En declaracions a la Cadena SER, José Ruso, armador del pesquer, ha indicat que la majoria dels indocumentats, entre els quals hi ha dones i nens, "s'han quedat dins del vaixell, a la segona coberta, i d'aquí no volen sortir".

Fins ara, segons ha explicat l'armador del pesquer de Santa Pola (Baix Vinalopó), ja han abandonat el vaixell 14 immigrants, però amb els altres segueixen "negociant, a veure si els convencen a poc a poc".

Els immigrants, que podrien ser somalis i la majoria es troben en mal estat de salut, "tenen por, no volen sortir, estan bastant espantats i poden crear problemes", ha considerat Ruso, qui ha afegit que "la situació no és gaire bona".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.