Societat

L'Obra Cultural Balear anuncia mobilitzacions per fer complir els drets dels catalanoparlants

Llengua

La principal entitat en defensa de la llengua, la cultura i l'autogovern de les illes Balears, l'OCB, ha anunciat aquest dimecres al matí una resposta a la "campanya contra el català que està fent un sector del PP".

El president de l'OCB, Jaume Mateu, ha assegurat que no es vol focalitzar únicament una mobilització per donar suport a la nova normativa del català a la salut pública. Aquest decret és objecte de linxament per part d'alguns metges de Balears així com del Partit Popular. Així doncs, Mateu ha assegurat que es tractarà d'una mobilització més àmplia per fer complir la llei de normalització lingüística i vetllar per la pau en el tema de la llengua.

Des de l'OCB, es considera que aquesta batalla no existeix al carrer i que s'han d'assegurar els drets dels catalanoparlants.

L'entitat durà a terme una campanya informativa sobre els drets d'aquest col·lectiu i convocarà una cadena humana a Palma el proper 9 de maig.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.